Respublikinė konferencija „Tiriamoji veikla gamtamoksliniame ugdyme 2017“

Gamtos mokslų mokytojus ir jų mokinius ketvirtus metus iš eilės kviečiame dalyvauti respublikinėje konferencijoje „Tiriamoji veikla gamtamoksliniame ugdyme 2017“. Per konferenciją mokytojai ir mokiniai išklausys įdomius pranešimus, kartu atliks praktinius darbus, o vėliau mokiniai pristatys savo geriausių projektinių darbų rezultatus.

Konferencija įvyks 2017 m. kovo 9 d. Vilniaus „Karolinos“ viešbutyje (Sausio 13-osios g. 2). Registracija į konferenciją vyksta internetu iki 2017 m. kovo 1 d. pagal nuorodą. Registruodamasis vienas mokytojas turi įrašyti ne daugiau dviejų mokinių, su kuriais atvyks į konferenciją.

Visus užsiregistravusius mokinius savo projektinių darbų santraukas prašome atsiųsti iki kovo 1 d. į el. paštus pagal pasirinktą sekciją (adresai nuostatuose).

Konferenciją organizuoja Vilniaus „Saulės“ privati gimnazija ir partneriai: UAB leidykla „Šviesa“, UAB „Pegasas”, UAB „Labochema”, Širvintų rajono švietimo centras. Išsamesnė informacija apie konferenciją pateikta konferencijos nuostatuose.